Sarung Tangan Nitrile sing bisa digunakake
  • Sarung Tangan Nitrile sing bisa digunakakeSarung Tangan Nitrile sing bisa digunakake
  • Sarung Tangan Nitrile sing bisa digunakakeSarung Tangan Nitrile sing bisa digunakake
  • Sarung Tangan Nitrile sing bisa digunakakeSarung Tangan Nitrile sing bisa digunakake
  • Sarung Tangan Nitrile sing bisa digunakakeSarung Tangan Nitrile sing bisa digunakake
  • Sarung Tangan Nitrile sing bisa digunakakeSarung Tangan Nitrile sing bisa digunakake

Sarung Tangan Nitrile sing bisa digunakake

Sarung tangan Nitrile sing bisa dipecat bisa tahan kelenturan, kelenturan sing apik, resistensi tusukan kuwat

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng produk: Sarung tangan Nitrile sing bisa dibuang

Bahan: 100% Nitrile, bebas bubuk

Werna: Biru, putih

Ukuran: S / M / L / XL

Sertifikat: CE

Kemasan: 100pcs karo kothak

Aplikasi: Penanganan umum, pangopènan, pangayoman situs konstruksi etc.

SupplyCapacity: 10000000 pasangan saben wulan

PanganggoneChemical Penanganan, Otomotif, Industri Elektronik, Lukisan, Laboratory, Foodindustry, Catering & Restaurant, Kaendahan & Salon, dll.

PanyimpenCondition:

(1) Suhu ora luwih saka 40 derajat Celsius

(2) Kelembapan panyimpenan luwih dawa ora ngluwihi 50%

(3) Aja adoh saka srengenge, sing bisa nyebabake discolorasi amarga suwe banget.

 

 

ProductFeatures:

 

Proses proses simplemanufacturing, rega murah, kekuwatan luwih gedhe

kinerja apik, asam lan alkali

Awak manungsa ora ngemot bahan kimia sing nyebabake alergi

 

Sarung Tangan

 

1.Ong karet karet nitratetik apik, ngindhari alergen kulit sing pungkasan asil almarhum.

2.Kahanan resistensi inpuncture kinerja sing luwih apik, resistensi seng nembus bakteri lan resistensi kimia.

3.Layan urip, fleksibel, tekstur alus, pengalaman nganggo nyaman.

4. Ora beracun, ora mbebayani lan ora mbebayani. Digawe nganggo rumus handpicked lan teknologi canggih, productis alus, nyaman, nonskid lan gampang dikendhaleni, kanthi pagelaran lanphysical apik.

 

 

Tobetter njamin keamanan barang sampeyan, profesional, ramah lingkungan, layanan kemasan sing trep lan diwenehake.




Panas Tags: Sarung tangan Nitrile sing bisa digunakake, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.