Gaun Pengasingan Medis
  • Air ProGaun Pengasingan Medis
  • Air ProGaun Pengasingan Medis
  • Air ProGaun Pengasingan Medis

Gaun Pengasingan Medis

Gaun Pengasingan Medis sing dirancang kanggo nglindhungi panggunaan kontaminasi saka pasien sing kena penyakit infeksi. Gaun Pengasingan Kedokteran biasane nganggo dawa tungkak lan lengen dawa nganggo tengkuk elastis, jangkoan ngarep lan mburi, lan dasi ing gulu lan pinggul.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Jeneng produk: Gaun pengasingan medis

 

Disenengi: Pamisahan umum personel medis sing kerja.

 

Gaun pamisahan medis Descriptionof: Bahan putih digawe saka serat poliester lan film film. Bahan kasebut nduweni resistensi banyu sing dhuwur, kekuwatan bejat sing dhuwur, mie, bau, lan liya-liyane, kanthi sepi biasa.

 

Productmodel:Invertedgown

 

Spesialisasi pamisahan medis gown:160,165,170,175,180,185CM

Miturut tokoh sampeyan, milih gaun pamisahan sing cocog kanggo mesthekake yen ana ruang kanggo gerakan lan pakaryan sing trep.

 

Panyimpen: Gaun pengasingan medis kudu disimpen ing garing, ventilasi lan non-corrosiveen Internasional, adoh saka sumber geni lan inflammables.

 

Cegahan:

1. Priksa manawa nggunakake watesan lan panggunaan produk iki nalika nggunakake.Users kudu menehi hakim apa produk iki cocog kanggo kesempatan sing spesifik. Yen panggunaan ngluwihi watesan panggunaan lan panggunaan produk iki, kita ora njamin jaminan utawa nanggung tanggung jawab sing ana gandhengane.

2.Pepasang surya srengenge langsung.

3.Iki produktis cair ing 135â "ƒ. Mangga elinga supaya ora adoh saka sumber panas flamesand nalika nggunakake.

4.Notwoking, ngumbah bakal mengaruhi efek protèktif.

5.Donot wesi, cuci mesin utawa garing.

6.Pilih kanthi bener miturut peraturan nasional sing relevan babagan polutan polling.

 

Productvalidity: Periode panyimpenan yaiku 3 taun.







Panas Tags: Gaun Pengasingan Medis, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.