Gaun pengasingan medis (biru)
  • Air ProGaun pengasingan medis (biru)
  • Air ProGaun pengasingan medis (biru)
  • Air ProGaun pengasingan medis (biru)

Gaun pengasingan medis (biru)

Gaun pengasingan medis (biru) CE FDA CETIFICATE

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng produk:Gaun pengasingan medis (biru)

Dienggo:Pamisahan umum personel medis sing kerja.

Productdescription:Bahan biru digawe saka 62.5% PP + 37,5% kain tanpa kain anyaman. Bahan kasebut nduweni resistensi banyu sing dhuwur, kekuwatan bejat sing dhuwur, ora ana ambu ora enak, mambu, lan liya-liyane.

Productmodel:Gesang

ProdukPekifikasi160,165,170,175,180,185CM

Miturut angka sampeyan, milih gaun pengisihan sing cocog kanggo njamin cukup formovement ruang lan karya sing trep.

Panyimpen:Sampeyan kudu disimpen ing lingkungan garing, ventilasi lan ora corrosive, sumber geni lan inflammables sing adoh.


Cegahan:

1.Priksa kanthi tliti watesan panggunaan andusage produk iki nalika nggunakake. Pangguna kudu ngadili manawa produk kasebut cocog kanggo kesempatan khusus. Yen panggunaan ngluwihi watesan panggunaan panggunaan produk iki, kita ora njamin jaminan utawa tanggung jawab sing ana gandhengane.

2.Pencegahan supaya srengenge langsung.

3. Produk iki cair ing taun 135â "ƒ .Periksa supaya ora adoh saka geni lan sumber panas nalika nggunakake.

4. Ora ngumbah, ngumbah bakal mengaruhi efek mbesuk.

5.Jangan wesi, cuci mesin utawa cuci kering.

6.Pencarake kanthi bener miturut peraturan nasional sing relevan babagan pembuangan polusi sawise dienggo.


Productvalidity:Periode panyimpenan yaiku 3 taun.




Panas Tags: Gaun pengisikan medis (biru), Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.