Sandhangan Pengasingan Medis sing bisa dipecat
  • Air ProSandhangan Pengasingan Medis sing bisa dipecat
  • Air ProSandhangan Pengasingan Medis sing bisa dipecat
  • Air ProSandhangan Pengasingan Medis sing bisa dipecat
  • Air ProSandhangan Pengasingan Medis sing bisa dipecat

Sandhangan Pengasingan Medis sing bisa dipecat

Sandhangan pengasingan medis sing disenengi ditrapake kanggo nutupi klambi njaba saka klambi (kayata. Panyedhiya layanan kesehatan, staf lan pengunjung kesehatan). Sandhangan pengasingan medis sing bisa digunakake biasane digawe saka bahan sing bobot entheng, tahan cairan lan ambegan. Non-anyaman (polypropylene) lan ditenun sing bisa dienggo (e.g. Poliester, katun) gaun sithik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sandhangan Pengasingan Medis sing bisa dipecat

 

 

Jeneng Produk: Sandhangan Pangasingan DisposableMedical

Dienggo: Gunakake pengirangan digunakake ing departemen pasien pasien, ruangan lan pemeriksaan, ect.

Product Product: Thematerial duwe ciri tahan banyu, permeationresistance getih, resistensi permeasi alkohol, kekuatan pecah dhuwur, ora peculiarsmell, lan liya-liyane.

Miturut angka sampeyan, milih gaun pamisahan sing cocog

ana cukup papan kanggo gerakan lan konvensional.

 

Spesifikasi

Spesifikasi

Length

Dhadha

Lengane dawa

Bungkus

Kaki cangkem

160 / S

165

120

84

18

24

165 / M

169

125

86

18

24

170L

173

130

90

18

24

175 / XL

178

135

93

18

24

180 /XL

181

140

96

18

24

185/XXL

188

145

99

18

24


 

Standardnumber implementasi: EN14126: 2003+ AC: 2004

Executors Product: Q / NBXL 010-2020

Panyimpen: Sandhangan pengasingan disposablemedical kudu disimpen ing garing, ventilasi lan non-corrosiveenvironment, adoh saka geni lan inflammables.

Langkah-langkah pencegahan: 1. Priksa panggunaan watesan lan panggunaan produk iki nalika nggunakake. Pangguna kudu ngadili manawa produk kasebut cocog kanggo kesempatan khusus. Yen panggunaan ngluwihi watesan panggunaan lan panggunaan produk iki, kita ora njamin jaminan apa wae sing ana gandhengane karo iki.

2. Mangga srengenge langsung.

3. Produksi iki lebur udakara 135 derajat Celsius. Mangga elinga supaya ora nylametake saka geni lan sumber panas nalika nggunakake.

4. Ora ngumbah, ngumbah bakal mengaruhi efek mbesuk. 5.Jangan wesi, cuci mesin utawa garing.

6. Produk iki kanggo panggunaan siji-wektu. Nyelehake kanthi bener miturut peraturan nasional sing relevan babagan panggunaan pembuangan polusi.

Tanggal produksi: deleng sertifikat kualitas kanggo rincian.

Kesahihan produk: tunggal, ora stor, wektu panyimpenan yaiku 3 taun.

Waca pandhuan sadurunge digunakake.

 

Panas Tags: Busana Pengasingan Medis Disponsensi, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.