Cap Medis Non-Ditenunake Cap
  • Air ProCap Medis Non-Ditenunake Cap

Cap Medis Non-Ditenunake Cap

Cap Medis Non-anyaman sing bisa dipecat digawe saka kain sing ora ditenun. Wong kasebut dipérang dadi gelar biasa lan disinfeksi miturut disinfeksi prodhuk. Bisa digunakake ing pabrikan elektronik, lokakarya bledug, layanan katering, pangolahan panganan, sekolah, motor, pangempuran semprot, perangkat keras, rumah sakit, kerajinan, rumah sakit, kaendahan, farmasi, pabrik, reresik lingkungan, papan umum, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cap Medis Non-Ditenunake Cap

Jeneng produk: Cap Medis DisposableNon-Woven

Dienggo: Gunakake pengirangan digunakake ing departemen pasien pasien, pendhapa lan

ruangan ujian, etc.

Katrangan produk: Teater digawe saka 100% film poliester polyester + TPU. Ing

materi duwe properti rintangan, waterresistance, permeation getih, resistensi permeasi alkohol, ora ana bau aneh lan karakteristik liyane, kanthi efektif bisa ngalangi seng nembus awak, partikel bledug lan mikroorganisme, aman lan trep kanggo digunakake, kanthi efektif bisa nglindhungi panggunaan saka ancaman infeksi. . Ora resik, kosong. Tutup mburi uga dipasang kenceng

kurungan, cocog kanggo macem-macem headset.

Nomer Standard EnterpriseImplementation: Q / NBXL 012-2020

Panyimpenan: Sampeyan kudu diwenehake ing lingkungan sing garing, ventilasi lan ora corrosive

saka sumber geni lan inflammables.

Langkah-langkah pencegahan: 1.Pnggalihake watesan panggunaan lan panggunaan produk iki

nalika nggunakake. Pangguna kudu ngadili manawa produk kasebut cocog kanggo kesempatan khusus. Yen panggunaan ngluwihi watesan panggunaan panggunaan produk iki, kita ora njamin jaminan utawa tanggung jawab sing ana gandhengane.

2. Mangga srengenge langsung.

3. Produksi iki lebur udakara 135 derajat Celsius. Mangga elinga supaya ora nylametake saka geni lan sumber panas nalika nggunakake.

4. Ora ngelingake, ngumbah bakal mengaruhi efek protèktif.

5. Wesi wesi, cuci mesin utawa garing.

6. Produk iki dienggo sapisan. Mangga culake kanthi bener miturut peraturan sing relevan babagan pembuangan polusi sawise dienggo.

Tanggal produksi: sertifikat Seequality kanggo rincian.

Kesahihan produk: Singleuse, ora resik, wektu panyimpenan yaiku 3 taun.

Mangga maca petunjuk sadurunge digunakake.

Panas Tags: Cap Medis Non-Dicampur, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.