Topeng Kn95 Disposable
  • Air ProTopeng Kn95 Disposable
  • Air ProTopeng Kn95 Disposable
  • Air ProTopeng Kn95 Disposable
  • Air ProTopeng Kn95 Disposable
  • Air ProTopeng Kn95 Disposable
  • Air ProTopeng Kn95 Disposable
  • Air ProTopeng Kn95 Disposable
  • Air ProTopeng Kn95 Disposable
  • Air ProTopeng Kn95 Disposable
  • Air ProTopeng Kn95 Disposable

Topeng Kn95 Disposable

Topeng Knposable Disponable digawe saka bahan sing ramah lingkungan, bukti kelembapan, ora beracun, ora ngganggu, alus lan kepenak. Corak bahan sing apik lan apik banget, sing ndadekake migunani lan modis.Nemokake Topeng Kn95 sing bisa dienggo iki, sampeyan bisa dilindhungi saka bledug, partikel cilik ing udara, serbuk sari lan liya-liyane. Telinga kuping kanthi pas lancar, supaya ora bisa ditlusuri kanthi pasuryan sawise njupuk mati, gampang kanggo nyandhang lan diilangi.Perfect kanggo nyandhang saben dina kanggo nglindhungi sampeyan saka tetesan, smog, bledug, awu lan sapiturute.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



Produksi lan Penjualan:

1) Produsen topeng KN95 profesional sing profesional.

2) Regane regane, nawakake diskon kanthi jumlah sing akeh.

3) Garansi kualitas lan layanan sawise-jual sing sampurna.

4) Garis produksi efisien lan jumlah produksi stabil.



Fitur:

1.Mikir lan Nafas

Topeng KN95 sing ora bisa digawe saka kain sing ditenun nganggo kulit sing ditenun nganggo kulit, topeng iki entheng lan ora kepenak, ora nganggo gosok wajah sampeyan.


Topeng Penapisan KND sing bisa dingerteni 95%

Indikasi efisiensi panyaring luwih ndhuwur 95%, pencegahan bledug sing efektif, industri PM2.5, gas sing ngganggu, jerebu, partikel

prakara, alergi, serbuk sari, ekzos mobil, lan liya-liyane.


3.Girangan Topeng DisposableKN95 topeng

Bahan sing ramah lingkungan kanthi diadopsi. Desain klip jembatan irung bisa diatur kanthi paling trep miturut bentuk pasuryan sing beda. Subang telinga ora bisa digambar lan ora gampang ngeculake. Apik banget pasuryan sing pas banget.


4.WisananGunakake topeng DisposableKN95

Kegiatan ruangan digunakake, dekorasi omah, proyek DIY, bangunan, drywallsanding, reresik, ngolah kebon, sawise nyoba, kabeh efisiensin saringan ana luwih saka 95%, pencegahan bledug sing efektif, industri PM2.5, irritantgas, jerebu, masalah partikel, alergi, serbuk sari. exhaust mobil, lsp.


5.Sawise Kita Saiki

Rasakake kontak ing kasus apa wae pitakonan utawa umpan balik. We are helpyou.



Nganggo Langkah:

1. Jupuk topeng themouth, tutup nganggo irung lan tutuk, lebokake kuping, lan bentukna irung miturut bentuk jembatan irung.

2. Priksa apa pinggir topeng kasebut pas karo pasuryan lan rampung nganggo. Ngindhari tangan nganggo bagian njero topeng sajrone proses kasebut.



Manungsa waé:

1. Topeng KN95 sing ora bisa dilarang digunakake nganggo paket sing rusak;

2. Aja nggunakake inatmospheres sing ngemot kurang saka 19,5% oksigen, amarga respirator iki ora oksigen; Ora dienggo ing atmosfer kabut minyak;

3. Yen nganggo topeng KN95 dadi rusak, lemah, utawa napas dadi angel, tinggalake area sing kontaminasi lan ganti prodhuk;

4. Topeng KN95 sing ora bisa digunakake yaiku nggunakake siji-sijine lan ora bisa dibasuh;

5. Topeng KN95 sing ora bisa digunakake kudu disimpen ing banyu resik, garing lan ventilateden lingkungan kanthi asor relatif kurang saka 80% lan tanpa gas sing mbebayani.

6. Iki kanthi efektif nglindhungi virus. Ora disaranake pasien kanthi penyakit kardiovaskular amarga kenceng banget.




Panas Tags: Topeng Kn95 sing bisa digunakake, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Rega, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.