Topeng Wajah sing bisa dipecat
  • Air ProTopeng Wajah sing bisa dipecat
  • Air ProTopeng Wajah sing bisa dipecat
  • Air ProTopeng Wajah sing bisa dipecat
  • Air ProTopeng Wajah sing bisa dipecat
  • Air ProTopeng Wajah sing bisa dipecat
  • Air ProTopeng Wajah sing bisa dipecat
  • Air ProTopeng Wajah sing bisa dipecat
  • Air ProTopeng Wajah sing bisa dipecat
  • Air ProTopeng Wajah sing bisa dipecat
  • Air ProTopeng Wajah sing bisa dipecat

Topeng Wajah sing bisa dipecat

Topeng Wajah sing bisa dipecat digawe saka bahan sing ramah lingkungan, bukti kelembapan, ora beracun, ora ngganggu, alus lan kepenak. Pola sing apik lan apik sing apik, sing ndadekake migunani lan modis.Nalika Wacan Topeng Kasedhiya Disposable iki, sampeyan bisa dilindhungi saka bledug, partikel cilik ing udara, serbuk sari lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



Produksi lan Penjualan:

1) Produsen Topeng Wajah Profesional Disingkir Profesional.

2) Regane regane, nawakake diskon kanthi jumlah sing akeh.

3) Garansi kualitas lan layanan sawise-jual sing sampurna.

4) Garis produksi efisien lan jumlah produksi stabil.



Fitur:

1.Mikir lan Nafas

Topeng Wajah sing ora bisa dipakai digawe saka kain sing ditenun nganggo kulit sing apik, topeng iki ringan lan nyaman, ora nganggo gosok wajah sampeyan.


2.Warangan Filter Filter Mask95% sing bisa dingerteni

Indikasi efisiensi panyaring luwih ndhuwur 95%, pencegahan bledug sing efektif, industri PM2.5, gas sing ngganggu, jerebu, partikel

prakara, alergi, serbuk sari, ekzos mobil, lan liya-liyane.


3. Desain Desain Topeng Wajib sing Disposable

Bahan sing ramah lingkungan kanthi diadopsi. Desain klip jembatan irung bisa diatur kanthi paling trep miturut bentuk pasuryan sing beda. Subang telinga ora bisa digambar lan ora gampang ngeculake. Apik banget pasuryan sing pas banget.


4.Wacahe saka Topeng Wajah Disposable

Kegiatan ruangan digunakake, dekorasi omah, proyek DIY, bangunan, drywallsanding, reresik, ngolah kebon, sawise nyoba, kabeh efisiensin saringan ana luwih saka 95%, pencegahan bledug sing efektif, industri PM2.5, irritantgas, jerebu, masalah partikel, alergi, serbuk sari. exhaust mobil, lsp.


5.Sawise Kita Saiki

Rasakake kontak ing kasus apa wae pitakonan utawa umpan balik. We are helpyou.



Nganggo Langkah:

1. Jupuk topeng themouth, tutup nganggo irung lan tutuk, lebokake kuping, lan bentukna irung miturut bentuk jembatan irung.

2. Priksa apa pinggir topeng kasebut pas karo pasuryan lan rampung nganggo. Ngindhari tangan nganggo bagian njero topeng sajrone proses kasebut.



Manungsa waé:

1. Topeng Wajah sing Disposable dilarang digunakake kanthi paket sing rusak;

2. Aja nggunakake inatmospheres sing ngemot kurang saka 19,5% oksigen, amarga respirator iki ora oksigen; Ora dienggo ing atmosfer kabut minyak;

3. Yen Masker Wajah Disposable dadi rusak, lemah, utawa napas dadi angel, tinggalake wilayah sing kontaminasi lan ganti prodhuk;

4. Topeng Wajah Disposable yaiku nggunakake siji-wektu lan ora bisa dibasuh;

5. Topeng Wajah Disposable kudu disimpen ing resik, garing lan ventilateden environment kanthi asor relatif kurang saka 80% lan tanpa gas sing mbebayani.

6. Iki kanthi efektif nglindhungi virus. Ora disaranake pasien kanthi penyakit kardiovaskular amarga kenceng banget.




Panas Tags: KN95 Topeng Mupang, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.