Topeng Wajib Dipecat
  • Air ProTopeng Wajib Dipecat
  • Air ProTopeng Wajib Dipecat
  • Air ProTopeng Wajib Dipecat
  • Air ProTopeng Wajib Dipecat

Topeng Wajib Dipecat

Profesional topeng topeng sing bisa dileungake kanthi ngrancang kuping lentur sing nyenengake, puting kuping sing lembut banget ngilangi tekanan menyang kuping. Lapisan lebar lan jero sing digawe saka jaringan rai sing alus, ora ana bahan kimia, ora sopan, ora sopan kulit.Multi-Tujuan: Terus tutuk ditutupi lan dilindhungi polusi, kuman, bahan kimia, cairan lan bledugKondom: Topeng digawe saka kain sing ora dirajut. kanggo gampang napas. Gunakake puteran kuping sing lentur tegese paling cocog.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Topeng Pasang Disposable

 

BrandName: Fealter

Werna: Biru Biru Biru Biru Putih

Standar: GB / T32610-2016

Ukuran: 17,5 * 9.5CM

Gaya: kuping

Lapisan: 3layers

Material: Non-anyaman + Meltblown

Paket: 50pcs / box2000pcs / karton

Certificate: CE FDA

 

Topeng DisposableFace

Kaluwihan:

* 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu ora enak, bahan anti-alergi, bungkus sanitasi, ambegan sing apik.

* Topeng kebersihan sacara efektif nyegah inhalasi bledug, serbuk sari, rambut, lan liya-liyane..Sesep kanggo ngresiki saben dina, wong alergi, personel layanan

* Pangiriman lawang Doorto kanthi ekspres, UPS, DHL FEDEX, AIR, SEA

 

 

Manungsa waé:

1. Topeng Wajib sing Dikalahake dilarang digunakake nganggo paket sing rusak;

2. Aja nggunakake ing atmosfer sing ngemot kurang saka 19,5% oksigen, amarga respiratordo iki ora nyedhiyakake oksigen; Ora dienggo ing atmosfer kabut minyak;

3. Yen Mask Wajib Disposable dadi rusak, diresiki, utawa dadi pernafasan, langsung tinggalake bagian sing kontaminasi lan ganti prodhuk;

4. Topeng Wajib sing Dikalahake yaiku nggunakake siji-sijine lan ora bisa dibasuh;

5. Topeng Wajib sing Diselehake kudu disimpen ing banyu resik lan garing kanthi ventilasi kanthi asor relatif kurang saka 80% lan tanpa gas sing mbebayani.

6.Ing efektif nglindhungi virus. Ora disaranake pasien karo penyakit withkardiovaskular amarga kenceng banget.

 

 

 

FAQ

1.Napa milih kita? Kita minangka pabrik langsung, supaya bisa menehi sampeyan regane pabrik. Kita duwe pengalaman ekstensif ing produksi topeng sing bisa digunakake, sowe bisa menehi produk kanthi kualitas apik.

 

2.Ing endi aku bisa entuk kutipan? Kita biasane ngutip sajrone 12 jam.

 

3. Kepiye cara njupuk conto? Suwene sampel? Yen sampeyan butuh sampel, kita bakal mbayar biaya sampel, lan biaya sampel gumantung karo syarat sampeyan. Yen sampeyan nggawe pesenan, ragad sampel bakal dibalekake. Wektu conto: 3-7days

 

4. Apa desain kanggo kita? Mesthi wae, kita nampa macem-macem pesenan OEM lan ODM.

 

5. Kepiye mbayar? Sampeyan bisa mbayar kanthi transfer kabel, Western Union, transfer bank, PayPal, pembayaran aman Alibaba, dll. T / T: 30% deposit, mbayar beforeshipping.

 

6. Kepiye yen kita nemokake produk sing cacat? Yen ngono, hubungi kita kanthi cepet lan kita bakal njupuk langkah-langkah cepet kanggo ngrampungake.

Panas Tags: Topeng Wajib sing bisa Diselehake, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.