Digital tembok dipasang termometer Kanthi Sistem Alarm Otomatis
  • Air ProDigital tembok dipasang termometer Kanthi Sistem Alarm Otomatis

Digital tembok dipasang termometer Kanthi Sistem Alarm Otomatis

Tembok digital dipasang thermometer Kanthi Sistem Alarm Otomatis1. Chip anyar diadopsi, wektu sensasi luwih cepet (500 ms); tarif sing diliwati saben menit saya apik banget 2. akurasi pangukuran, toleransi akurasi: ± 0.2 (34 ~ 45 â „ƒ) 3. Duwe deteksi lampu kegagalan deteksi lan lampu suhu sing ora normal pituduh awal.4. Bisa disambungake menyang sumber daya USB, bank listrik lan baterei litium baterei.5. Tampilan definisi dhuwur, jarak visual jarak 5 meter.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Spesifikasi sakaDigital tembok dipasang termometer Kanthi Sistem Alarm Otomatis

1.Kompetensi: ± 0.2 derajat (34-45â "papan ing lingkungan operasi 30min sadurunge digunakake)

2.Awal normal alarm: sumunar + swara swara

3. Pangukuran atom: jarak jarak 5cm-10cm

4.Screen: Tampilan digital

5. Cara ngrancang: Ngisi daya USB utawa baterei (18650 Li-ion)

6.Install metode: pancing paku, kelet adhesive sisih, krenjang mbenerake

7. suhu suhu lingkungan: 10â "ƒ-40â" ƒ (Disaranake 15â "ƒ-35â" ƒï¼ ‰

8. Ing sawetara ukuran ukur: 0-50â "ƒ

9.Tanggepan wangsulan: 0,5

10. Input: DC 5V

Panyimpen sing bisa digunakake

12.Kahanan: 170 * 116 * 81mm

13.Standby: udakara seminggu


Digital tembok dipasang termometer Kanthi Sistem Alarm Otomatis

Panas Tags: Thermometer tembok digital dipasang kanthi sistem Alarm Otomatis, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.