Topi Perlindhungan Kain Gabungan Jerman
  • Air ProTopi Perlindhungan Kain Gabungan Jerman
  • Air ProTopi Perlindhungan Kain Gabungan Jerman
  • Air ProTopi Perlindhungan Kain Gabungan Jerman

Topi Perlindhungan Kain Gabungan Jerman

Perlindhungan kain Katon anti-bledug, Cetak nganggo pola khusus, bisa dicuci, bisa diakses maneh, Foldable.Anti panel fogging lan NATE EXHAUST kasedhiya kanggo pilihan kanthi biaya tambahan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Topi Perlindungan Kain Kain Katun

Ukuran Topeng Perlindhungan Kulit Katun: 1 / 2Width sekitar 120mm, Total Width udakara 240mm. Dhuwuré udakara 140mm.

Kain Shell Outer: Kain tenun ing 100% katun sekitar 120-160gsm ing latar mburi putih kanthi desain kabeh ing digital dicithak
Tali Lapisan Pinggang: 100% kain katun kanthi kain putih
Ikat Tali Sabuk: Nylon lan sabuk spandeks kanthi amba nganggo ireng / putih mung
Aksesoris: Titik BLACK / PUTIH Nihan tali elastis, batang karet Micro kanggo nyetel dawa tali, manik plastik plastik kanggo nyegah gancaran. Tas kemasan fashion kanthi sertifikat Konfirmasi

Panas Tags: Topeng Perlindhungan Kain Katun, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.