Penyembur Alkohol otomatis
  • Air ProPenyembur Alkohol otomatis
  • Air ProPenyembur Alkohol otomatis
  • Air ProPenyembur Alkohol otomatis

Penyembur Alkohol otomatis

Penyembur alkohol kanthi otomatis minangka piranti elektronik sing cerdas sing partikel atomisasi tiba ing 0.3-0.7 μm. Iku desain sing kuat ngombe cairan disinfector, alkohol lan banyu, kanthi cara nggunakake kreatif, mesin semburan alkohol iki bisa nglindhungi sampeyan saka gangguan virus. Penyemprot alkohol gampang ditambahi kanthi saklar siji kanggo ngaktifake utawa mateni. Sithik, cute lan gampang digawa. Penyembur alkohol kanthi otomatis langsung menyang lantai otot kanthi efisien. Nggunakake teknologi disinfeksi alkohol. Penyembur alkohol kanthi otomatis entuk kapasitas beda tank saka 20ml nganti 45 ml. Jinis iki nganggo tank 20ml sing ngidini nyemprotake pirang-pirang dina. Penyembur alkohol kanthi otomatis bisa ditrapake ing omah, ruangan, mobil, komersial lan sapiturute. Tuku sampeyan tuku keamanan saiki

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng produk: penyemprot otomatis

Sumber Daya: USB, Listrik

Sertifikasi:, CE, FC, ROHS

Material: ABS + PC

Werna: Putih, Biru

Aplikasi: CAR, Hotel, RV, OUTDOOR, Garasi, Komersial, Omah,

Ukuran: 100 * 30mm

Bobot: 46g

Rated saiki: 0,2A

Daya pangkat: 1W

Waranti: 1 TAHUN

Teknologi: Teknologi disinféktan alkohol

Partikel Atomisasi: 0.3-0.7 μm


Paket & Pangiriman kanggo otomatis penyembur alkohol:

Unit Sade: Singleitem

Ukuran paket tunggal: 12 * 35 * 26cm

Bobot reged tunggal: 0.500 kg

Jinis Paket: Penyemprot otomatis
Paket: 120 * 34 * 33mm
Ukuran Karton: 35.5 * 34.5 * 25.5CM
Qty / Ctn: 100 PCS
G.W: 10KG



Penyembur alkohol kanggo obat-obatan:

reresik jero, disinfektan,

Desain modis aman sing aman lan hotspot, ora disengaja

alkohol ngrokok

samll lan cahya,

gampang digawa


DiscriptionforautomYaikupenyembur alkohol:

1.    automYaikualcohol sprayeris with atomization frequency less than 20um

2. 45S otot-otot langsung

3.    automYaikualcohol sprayeris with 20ML large tank

4. Atomisasi formasi kanthi ruang paling ngisor

5. Nyemprotake alkohol maneh sing ora seger




Panas Tags: Penyemprot Alkohol otomatis, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.