Dispenser Sprayer Alkohol
  • Air ProDispenser Sprayer Alkohol
  • Air ProDispenser Sprayer Alkohol
  • Air ProDispenser Sprayer Alkohol

Dispenser Sprayer Alkohol

Dispenser Alkohol Sprayer minangka piranti elektronik cerdas kanthi CE, FC, sertifikasi ROHS, sing partikel atomisasi tekan 0.3-0.7 m. Iki minangka desain sing kuat kanggo ngombe cairan disinfector, alkohol lan banyu, kanthi cara nggunakake kreatif, .Ini dispenser penyembur alkohol nglindhungi sampeyan saka gangguan virus. Dispenser sprayer alkohol gampang dibatal kanthi siji saklar supaya bisa urip utawa mati. Sithik, cute lan gampang digawa. dispenser sprayer alkohol langsung menyang lantai otot kanthi efisien. Nggunakake teknologi disinfeksi alkohol. Dispenser sprayer alkohol entuk kapasitas beda tank saka 20 ml nganti 45 ml. Jinis iki nganggo tank 45ml sing ngidini nyemprotake pirang-pirang dina. Dispenser sprayer alkohol bisa ditrapake ing omah, ruangan, mobil, komersial lan sapiturute. Iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan milih

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng produk: Dispenser Alkohol Sprayer

PowerSource: USB, Listrik

Sertifikasi: CE, FC, ROHS

Material: ABS + PC

Werna: Jambon

Aplikasi: Mobil, Hotel, RV, Ruangan, Garasi, Komersial, Omah,

Ukuran: 134 * 48mm

Bobot: 104g

Input: 5V / 1A

Waranti: 1 TAHUN

Teknologi: alcoholsprayerTeknologi

Partikel Atomisasi: 0.3-0.7μm


Kemasan & Pengirimankanggosprayerdispenser alkohol:

SellingUnits: Barang siji

Ukuran tunggal tunggal: 16 * 9 * 5 cm

Bobot Singlegross: 0,150 kg

PaketType:

sprayerdispenser alkohol

Paket: 120 * 34 * 33mm
Ukuran Karton: 35.5 * 34.5 * 25.5CM
Qty / Ctn: 100 PCS
G.W: 10KG



ProducrFiturskanggodispenser sprayer alkohol:

Dispenser penyembur alkohol ngresiki depplysapa main rol penting kanggo mateni kabecikan. Kajaba iku, disinfectant nganggo fashionalstyle, bentuk mini lan cadangan listrik sing terus-terusan. Apa liyane,ikidispenser sprayer alkoholduwe macem-macem warna cahya kalebu biru, wungu lan liya-liyane sing bisa dingerteni mulya.Penyembur alkohol kanthi dirnksal alkohol, disinfector lan cairan disinfektan liyane. Gampang nggawa lan nglindhungi sampeyan ing kabeh wektu. Yen mung ganti tombol, sampeyan nguripake peroteksi pribadi.


Panas Tags: Dispenser Sprayer Alkohol, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.