Semburan Disinfektan Alkohol 75%
  • Air ProSemburan Disinfektan Alkohol 75%
  • Air ProSemburan Disinfektan Alkohol 75%
  • Air ProSemburan Disinfektan Alkohol 75%

Semburan Disinfektan Alkohol 75%

Semburan Disinfectant Alkohol 75% kanggo bakteri patogen usus, gonorrhoeae supuratif, coli Escherichia, gonorrhoeae putih, ragi patogen, Staphylococcus aureus yaiku 99%. Produk kasebut aman, lembut, ora beracun, ora ana sisa, lan ora ngalami kulit. Cocog kanggo disinfeksi ing sembarang kesempatan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Semprot disinfektan alkohol 75% yaiku akut disinféktan kanthi efisien dhuwur kanthi formulasi paten lan teknologi disterisasi profesional, ora ana mambu khusus. Bisa kanthi efektif e. coli, candida albicans, lan staphylococcus aureus, lsp. kanthi withsterilisization 99,9%.


Fitur:

1. Formulasi khusus ngrasa resik lan kepenak;

2. Drame kanthi cepet sajrone 15 detik;

3. Ora ana sisa sing katon ing kulit;

4. Iki ora lengket.

5.Formula: 75% Alkohol; Cairan transparan.

6.Antibakteri; perawatan kulit (ora bakal nglarani kulit tangan).

7. Kills 99,9% Kuman.

8. Proses efektif lan sehat.

9. Gampang digunakake, gampang kanggo nyimpen, disterilisasi, antibakteri.


1) Semburan alcoholdisinfectant 75% efektif kanggo ngilangi morethan 99,9% kuman lan bakteri umum.
2) Supaya tangan sampeyan dilembem lan resik; kuman sing paling efektif, alkohol disinféktan minangka barang sing kudu ditrapake kanggo sampeyan.
3) Kita bisa lan profesional kanggo nyedhiyakake macem-macem jinis lan ukuran disinféktan alkohol kanggo macem-macem kabutuhan.


Gunakake:

1. Semprotan produk iki kanthi rata ing permukaan thetissue sing kudu diurus.

2. Botol keepthe munggah utawa 45 derajat nalika digunakake.

Produk iki duweni pengaruh aninhibitory ing e. coli, candida albicans, lan staphylococcus aureus.

3. Kasedhiya ing kuman lan bakteri nanging alus ing tangan.

Mbantu kanggo kuman. Mbantu nglawan kuman sing bisa nyebar selesma lan flu.

njaga tangan resik lan nyegah efekfras supaya bisa ngumbah.

 

Efek:

1.Lembung krasa resik.

2.Melegteri bakteri ing kulit.

3.Kills luwih saka 99,9% kuman.

4.Gunakake wektu, ing endi wae, tanpa banyu utawa andhuk.

5.Compactbottle, gampang digawa, ora perlu dicuci.

6.Refreshingliquid gelut kuman lan njaga kulit lancar.

7. Yen sampeyan pengin nglawan kuman ing kelas, kantor, utawa ing omah, disinfectant alkohol sing cepet akting dadi macem-macem kabutuhan nalika musim selesma lan flu.


1. Disinfectantspray alkohol ngemot 75% alkohol, sing bisa tumindak ora aktif bakteri lan bakteri. Gratis saka ngumbah, pangatusan kanthi cepet sajrone 15 detik, gampang digawa andsterilize.
2. Ora prelu ngumbah nganggo banyu. Sampeyan bisa disterilisasi kapan lan ing endi wae. Bisa digunakake sanajan ing jaba. Ora usah golek banyu sing resik.
3. Pemandangan kaping kasedhiya: ponsel, doorknobs, dolanan, lan sapiturute bisa bedisinfected karo 75% alkohol kanggo ngilangi bakteri kanthi cara kabeh.
4. Nalika konsentrasi alkohol luwih saka 75%, protein ing permukaan microorganisme bakal dieringake kanthi cepet sadurunge nembus menyang themicroorganism, mbentuk lapisan pelindung protein, sing nyegah pamblokiran alkohol, sebaliknya, nglindhungi mikroorganisme . Lessthan 75% ora bisa ngilangi kegiatan bakteri. Dadi, mung 75% alkohol bisa entuk efek sterilisasi.
5.Mini portabel nyedhiyakake penak kanggo lelungan, arep sekolah, arep kerja, lsp.


PARNNGET:

Semburan alcoholdisinfectant 75% kanggo nggunakake eksternal.

2. Nalika nggunakake semprotan alcoholdisinfectant iki 75%, ngindhari witheyes. Yen cairan produk cipratan menyang mripat, cuci nganggo banyu bening.

3.Jupuk alkohol disinfektan adoh saka bocah.


Sertifikasi:CE, MSDS, Sertifikasi kanggo transportasi barang.





Panas Tags: Semburan Disinfektan Alkohol 75%, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.