Babagan Kita

Pingyang Peace Peralatan Perlindungan pribadi Co, Ltd minangka pabrik komprehensif kanggo desain, produksi lan dodolan. Profesional menehi topeng pelindung aman sing aman lan dipercaya, topeng KN95, topeng bocah, topeng diwasa, topeng sipil, goggles, sarung tangan karet, sandhangan pelindung, termom, disinféktan, sinetron tangan, mesin topeng, anting-anting masker, kain Meltblown, swaman katun, swap katun , bal katun lan persediaan protèktif liyane.