Sandhangan protèktif

Sandhangan Perlindhungan digawe saka polipropilena dhuwur kanggo menehi pangayoman, keberanian dienggo ing lingkungan sing ora mbebayani kanggo nggarap lan kalebu akeh fitur panglipur, nyaman lan ambegan.
Sandhangan Perlindhungan nggunakake ing klinik, rumah sakit, laboratorium, lokakarya, situs konstruksi, lukisan, pamriksan rumah tangga komersial, njaga insulaton lan sapiturute kanggo pamisahan amprok lan umum
View as  
 
  • Tutup Sepatu Sepatu Kesehatan Medis bisa digunakake dening personel medis ing institusi medis kanggo nyegah kontak getih, cairan awak, sekresi, dll.

  • Tutup Kasut Kesehatan medis sing digawe saka serat poliester lan film TPU. Bahan kasebut nduweni properti rintangan sing apik, resistensi banyu, resistensi permeasi getih, resistensi permeasi alkohol, kekuatan pecah dhuwur, ora ana bau sing khas lan ciri liyane. Kanthi efektif bisa ngalangi penembusan cairan awak, partikel bledug udhara lan mikroorganisme. Sing aman lan trep digunakake, bisa nglindhungi sing nganggo nganggo ancaman infeksi, lan bisa uga digunakake kanggo sikil lan sikil saka bahan sing mbebayani. Ora resik, nganggo.

  • Cap tutup medis: Bahan biru digawe saka kain sing ora dirajut PP + PE. Kekuwatan bejat ‰ ¥ 30N, tahan banyuâ ‰ ¥ 1.67kPa, Bahan kasebut nduweni resistensi banyu sing dhuwur, kekuwatan bejat sing dhuwur, ora ana bau sing aneh lan liya-liyane, lan duwe fungsi isolasi umum.

  • Cap Medis Non-anyaman sing bisa dipecat digawe saka kain sing ora ditenun. Wong kasebut dipérang dadi gelar biasa lan disinfeksi miturut disinfeksi prodhuk. Bisa digunakake ing pabrikan elektronik, lokakarya bledug, layanan katering, pangolahan panganan, sekolah, motor, pangempuran semprot, perangkat keras, rumah sakit, kerajinan, rumah sakit, kaendahan, farmasi, pabrik, reresik lingkungan, papan umum, lsp.

  • Sandhangan pengasingan medis sing disenengi ditrapake kanggo nutupi klambi njaba saka klambi (kayata. Panyedhiya layanan kesehatan, staf lan pengunjung kesehatan). Sandhangan pengasingan medis sing bisa digunakake biasane digawe saka bahan sing bobot entheng, tahan cairan lan ambegan. Non-anyaman (polypropylene) lan ditenun sing bisa dienggo (e.g. Poliester, katun) gaun sithik.

  • Gaun pengasingan medis (biru) CE FDA CETIFICATE

Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.