Busana Perlindhungan Kesehatan

View as  
 
  • Tutup Gaun Perlindhungan Kesehatan Medis bisa lipat, trep kanggo simpen lan nggawa.Makai Gaun Protective Protective Gain menehi entheng, efektif, kepenak lan Permeabilitas Tali elastis luwes lan macem-macem ukuran kanggo macem-macem beda kanggo wong sing beda. Gaun Proteksi Perlindhungan Proteksi bisa nyenengake. lan bisa dicocogake karo bentuk pasuryane, sanajan digunakake karo peralatan pelindung pribadi liyane, kayata topeng, helm safety, muffs kuping utawa goggles.

  • Busana Perlindhungan Kedokteran Kanggo pamisahan umum ing departemen pasien pasien, pendhapa lan ruangan pemeriksaan.

 1 
Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.