Tutup Kasut Kesehatan

View as  
 
  • Tutup Sepatu Sepatu Kesehatan Medis bisa digunakake dening personel medis ing institusi medis kanggo nyegah kontak getih, cairan awak, sekresi, dll.

  • Tutup Kasut Kesehatan medis sing digawe saka serat poliester lan film TPU. Bahan kasebut nduweni properti rintangan sing apik, resistensi banyu, resistensi permeasi getih, resistensi permeasi alkohol, kekuatan pecah dhuwur, ora ana bau sing khas lan ciri liyane. Kanthi efektif bisa ngalangi penembusan cairan awak, partikel bledug udhara lan mikroorganisme. Sing aman lan trep digunakake, bisa nglindhungi sing nganggo nganggo ancaman infeksi, lan bisa uga digunakake kanggo sikil lan sikil saka bahan sing mbebayani. Ora resik, nganggo.

 1 
Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.