Cap Kesehatan

View as  
 
  • Cap tutup medis: Bahan biru digawe saka kain sing ora dirajut PP + PE. Kekuwatan bejat ‰ ¥ 30N, tahan banyuâ ‰ ¥ 1.67kPa, Bahan kasebut nduweni resistensi banyu sing dhuwur, kekuwatan bejat sing dhuwur, ora ana bau sing aneh lan liya-liyane, lan duwe fungsi isolasi umum.

  • Cap Medis Non-anyaman sing bisa dipecat digawe saka kain sing ora ditenun. Wong kasebut dipérang dadi gelar biasa lan disinfeksi miturut disinfeksi prodhuk. Bisa digunakake ing pabrikan elektronik, lokakarya bledug, layanan katering, pangolahan panganan, sekolah, motor, pangempuran semprot, perangkat keras, rumah sakit, kerajinan, rumah sakit, kaendahan, farmasi, pabrik, reresik lingkungan, papan umum, lsp.

 1 
Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.