Topeng Respirator Kn95

View as  
 
  • Kn95 Topeng Kanthi Respirator bisa digunakake kanggo manufaktur elektronik, pelatihan bledug, bledug, layanan panganan, sekolah, motor, kaendahan, reresik lingkungan, acara umum lan liya-liyane. Kabeh indikator efisiensi filter luwih ndhuwur 95% .Ingayomi sampeyan nglindhungi virus. Ora disaranake kanggo pasien penyakit jantung amarga kenceng banget. Kanthi irung plastik sing ndhelikake dibangun ing jembatan rawan sing didhelikake, bisa diatur supaya ora ana void lan nyuda inhalasi bahan-bahan sing mbebayani. Lapisan batin karbon sing diaktifake bisa nyaring gas sing mbebayani utawa gondho.Comfort Loop kuping elastis tanpa tekanan ing kuping. kain sing berkualitas tinggi kanggo nyuda gangguan kulit.

  • KN95 Topeng Wajib nganggo katup bisa digunakake kanggo pabrik elektronik, lokakarya bledug, blumbang, katrangan dhaharan, sekolah, motor, kaendahan, reresik lingkungan, acara umum lan liya-liyane. Kabeh indikator efisiensi filter luwih ndhuwur 95%.

  • Kn95 Topeng Kanthi Respirator bisa digunakake kanggo manufaktur elektronik, pelatihan bledug, bledug, layanan panganan, sekolah, motor, kaendahan, reresik lingkungan, acara umum lan liya-liyane. Kabeh indikator efisiensi filter luwih ndhuwur 95% .Ingayomi sampeyan nglindhungi virus. Ora disaranake kanggo pasien penyakit jantung amarga kenceng banget. Kanthi irung plastik sing ndhelikake dibangun ing jembatan rawan sing didhelikake, bisa diatur supaya ora ana void lan nyuda inhalasi bahan-bahan sing mbebayani. Lapisan batin karbon sing diaktifake bisa nyaring gas sing mbebayani utawa gondho.Comfort Loop kuping elastis tanpa tekanan ing kuping. kain sing berkualitas tinggi kanggo nyuda gangguan kulit.

 1 
Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.