Topeng KN95

Efisiensi filtrasi topeng tingkat kn95 ing partikel kanthi diameter diameter kanthi ¥ ¥ 0.3 m luwih saka 95%. Dhiameter sparing aerodinamik lan spora jamur beda-beda ing antarane 0.7 lan 10 m, uga ing lingkungan perlindungan.
Mula, jinis topeng iki bisa digunakake kanggo protes pernafasan, kalebu sawetara partikel, kayata bledug sing diasilake saka nggiling, ngresiki, lan bahan-bahan liyane. Sampeyan uga cocog karo partikel partikel utawa non-berminyak sing disemprotake, sing ora ngasilake gas molah malih sing mbebayani.
Filter lan panyucian ambu ora enak sing dihirup (gas thantoxic liyane) mbantu nyuda infeksi mikrobiologispartikel sing disedhot (kayata cetakan, anthracis bacillus, tuberkulosis bacillus, lan liya-liyane), nanging butdo ora ngilangi risiko panularan kontak, penyakit, utawa pati.
View as  
 
  • Topeng Knposable Disponable digawe saka bahan sing ramah lingkungan, bukti kelembapan, ora beracun, ora ngganggu, alus lan kepenak. Corak bahan sing apik lan apik banget, sing ndadekake migunani lan modis.Nemokake Topeng Kn95 sing bisa dienggo iki, sampeyan bisa dilindhungi saka bledug, partikel cilik ing udara, serbuk sari lan liya-liyane. Telinga kuping kanthi pas lancar, supaya ora bisa ditlusuri kanthi pasuryan sawise njupuk mati, gampang kanggo nyandhang lan diilangi.Perfect kanggo nyandhang saben dina kanggo nglindhungi sampeyan saka tetesan, smog, bledug, awu lan sapiturute.

  • Kn95 Topeng Kanthi Respirator bisa digunakake kanggo manufaktur elektronik, pelatihan bledug, bledug, layanan panganan, sekolah, motor, kaendahan, reresik lingkungan, acara umum lan liya-liyane. Kabeh indikator efisiensi filter luwih ndhuwur 95% .Ingayomi sampeyan nglindhungi virus. Ora disaranake kanggo pasien penyakit jantung amarga kenceng banget. Kanthi irung plastik sing ndhelikake dibangun ing jembatan rawan sing didhelikake, bisa diatur supaya ora ana void lan nyuda inhalasi bahan-bahan sing mbebayani. Lapisan batin karbon sing diaktifake bisa nyaring gas sing mbebayani utawa gondho.Comfort Loop kuping elastis tanpa tekanan ing kuping. kain sing berkualitas tinggi kanggo nyuda gangguan kulit.

  • Topeng KN95 Kanthi Filter Non-MedicalCE FDA CETIFICATEGF2626-2006

Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.