Thermometer inframerah

Thermometer inframerah dirancang khusus kanggo njupuk bodytemperature wong preduli saka suhu kamar. Gumantung saka macem-macem jinis kulit lan kekandelan, bisa uga ana bedane suhu.
View as  
 
Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.