Thermometer inframerah

Thermometer inframerah dirancang khusus kanggo njupuk bodytemperature wong preduli saka suhu kamar. Gumantung saka macem-macem jinis kulit lan kekandelan, bisa uga ana bedane suhu.
View as  
 
  • Ing ngisor iki babagan hubungane Non-Infrared Thermometer sing gegandhengan karo Nonhead, Muga-muga bisa mbantu luwih ngerti Non-contact Forehead Infrared Thermometer.

  • Dinding otomatis handsfree fleksibel dipasang termometer 1. Chip anyar diadopsi, wektu sensasi luwih cepet (500 ms); tarif sing diliwati saben menit saya apik banget 2. akurasi pangukuran, toleransi akurasi: ± 0.2 (34 ~ 45 â „ƒ) 3. Duwe deteksi lampu kegagalan deteksi lan lampu suhu sing ora normal pituduh awal.4. Bisa disambungake menyang sumber daya USB, bank listrik lan baterei litium baterei.5. Tampilan definisi dhuwur, jarak visual jarak 5 meter.

  • tembok otomatis handsfree dipasang sensor digital thermometer1. Chip anyar diadopsi, wektu sensasi luwih cepet (500 ms); tarif sing diliwati saben menit saya apik banget 2. akurasi pangukuran, toleransi akurasi: ± 0.2 (34 ~ 45 â „ƒ) 3. Duwe deteksi lampu kegagalan deteksi lan lampu suhu sing ora normal pituduh awal.4. Bisa disambungake menyang sumber daya USB, bank listrik lan baterei litium baterei.5. Tampilan definisi dhuwur, jarak visual jarak 5 meter.

  • Tembok digital dipasang thermometer Kanthi Sistem Alarm Otomatis1. Chip anyar diadopsi, wektu sensasi luwih cepet (500 ms); tarif sing diliwati saben menit saya apik banget 2. akurasi pangukuran, toleransi akurasi: ± 0.2 (34 ~ 45 â „ƒ) 3. Duwe deteksi lampu kegagalan deteksi lan lampu suhu sing ora normal pituduh awal.4. Bisa disambungake menyang sumber daya USB, bank listrik lan baterei litium baterei.5. Tampilan definisi dhuwur, jarak visual jarak 5 meter.

  • Ing ngisor iki yaiku babagan Thermometer Medical Digital No Touch Forehead Infrared sing ana hubungane, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti babagan Medical Digital No Touch Forehead Infrared Thermometer.

  • Ing ngisor iki babagan gegayutan Thermometer Thermometer Digital No Tutorial Digital No Tutorial, Muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni luwih apik babagan Digital No Touch Medical Gun Body Forehead Infrared Thermometer.

Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.