Topeng Kain

Kain Topeng nggunakake kain anti banyu / ambegan ora bisa nolak banyu Cairan, nanging ngidini uap banyu ngliwati. Kapabilitas kanggo ngalangi udan lan salju nalika nguap uap kringet nyebabake panggunaan ing sandhangan, sandhangan olahraga olahraga ruangan, tenda, lan aplikasi liyane.
View as  
 
 1 
Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.