Sarung tangan sing bisa dipecat

Ing sawetara industri kanthi frekuensi panggantos sarung tangan kanthi sarat, sarung tangan sing nganggo umume disaranake kanggo nyegah infeksi silang lan ngirit biaya panggantos, kayata industri medis, industri laboratorium, industri pangolahan panganan lan industri liyane kanthi syarat kebersihan.
View as  
 
  • Sarung tangan materi plastik PE sing bisa digunakake digawe saka bahan mentah kayata PE, dicampur karo proporsi tartamtu, lan digawe kanthi impregnating lan baking karo model tangan porselin. Ora ana polusi mikroba, ora ana reged, ora bocor, polusi ora duwe, nyegah infeksi silang, bisa digunakake kanthi percaya diri.

  • Sarung tangan PE Plastik Plastik HDPE digawe saka bahan mentah kayata PE, dicampur karo proporsi tartamtu, lan digawe kanthi impregnating lan baking karo model tangan porselin. Ora ana polusi mikroba, ora ana reged, ora bocor, polusi ora duwe, nyegah infeksi silang, bisa digunakake kanthi percaya diri.

  • Sarung tangan PE sing Disposable Kanthi Blok digawe saka bahan mentah kayata PE, dicampur karo proporsi tartamtu, lan digawe kanthi impregnating lan baking karo model tangan porselin. Ora ana polusi mikroba, ora ana reged, ora bocor, polusi ora duwe, nyegah infeksi silang, bisa digunakake kanthi percaya diri.

  • Sarung tangan polietilena sing bisa dipecat digawe saka bahan mentah kayata PE, dicampur karo proporsi tartamtu, lan digawe kanthi impregnating lan baking karo model tangan porselin. Ora ana polusi mikroba, ora ana reged, ora bocor, polusi ora duwe, nyegah infeksi silang, bisa digunakake kanthi percaya diri.

  • Sarung tangan PE sing dipecat digawe saka bahan mentah kayata PE, dicampur karo proporsi tartamtu, lan digawe kanthi impregnasi lan panggang kanthi model tangan porselin. Ora ana polusi mikroba, ora ana reged, ora bocor, polusi ora duwe, nyegah infeksi silang, bisa digunakake kanthi percaya diri.

  • Sarung tangan Latex: Permukaan anti skidding, ora gampang tiba.Hasil teknis sing dibuwang lan sarung tangan anti-alergik.Latex: Gampang kanggo nyandhang lan nyerep, migunani ing pirang-pirang papan

Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.