Produk Disinfeksi

Produk Disinfeksi bisa nyegah panyebaran patogen, nyegah kedadeyan penyakit epidemi.Second, bisa kanthi efektif nyegah penyakit kasebut ora bisa saya tambah gedhe-gedhe saka patogen liyane, supaya ora nyebabake komplikasi liyane, lan nyegah infeksi silang. Nanging, langkah-langkah disinfeksi mung ora bisa ngetrapake peran lan pentinge, mula kita kudu nggunakake produk disinfeksi kanthi bebarengan, langkah-langkah pengasingan lan operasi aseptik ing karya, mung kanthi cara iki bisa entuk efek kontrol infeksi.
View as  
 
  • Dispenser Alkohol Sprayer minangka piranti elektronik cerdas kanthi CE, FC, sertifikasi ROHS, sing partikel atomisasi tekan 0.3-0.7 m. Iki minangka desain sing kuat kanggo ngombe cairan disinfector, alkohol lan banyu, kanthi cara nggunakake kreatif, .Ini dispenser penyembur alkohol nglindhungi sampeyan saka gangguan virus. Dispenser sprayer alkohol gampang dibatal kanthi siji saklar supaya bisa urip utawa mati. Sithik, cute lan gampang digawa. dispenser sprayer alkohol langsung menyang lantai otot kanthi efisien. Nggunakake teknologi disinfeksi alkohol. Dispenser sprayer alkohol entuk kapasitas beda tank saka 20 ml nganti 45 ml. Jinis iki nganggo tank 45ml sing ngidini nyemprotake pirang-pirang dina. Dispenser sprayer alkohol bisa ditrapake ing omah, ruangan, mobil, komersial lan sapiturute. Iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan milih

  • Penyembur alkohol kanthi otomatis minangka piranti elektronik sing cerdas sing partikel atomisasi tiba ing 0.3-0.7 μm. Iku desain sing kuat ngombe cairan disinfector, alkohol lan banyu, kanthi cara nggunakake kreatif, mesin semburan alkohol iki bisa nglindhungi sampeyan saka gangguan virus. Penyemprot alkohol gampang ditambahi kanthi saklar siji kanggo ngaktifake utawa mateni. Sithik, cute lan gampang digawa. Penyembur alkohol kanthi otomatis langsung menyang lantai otot kanthi efisien. Nggunakake teknologi disinfeksi alkohol. Penyembur alkohol kanthi otomatis entuk kapasitas beda tank saka 20ml nganti 45 ml. Jinis iki nganggo tank 20ml sing ngidini nyemprotake pirang-pirang dina. Penyembur alkohol kanthi otomatis bisa ditrapake ing omah, ruangan, mobil, komersial lan sapiturute. Tuku sampeyan tuku keamanan saiki

  • Semburan Disinfectant Alkohol 75% kanggo bakteri patogen usus, gonorrhoeae supuratif, coli Escherichia, gonorrhoeae putih, ragi patogen, Staphylococcus aureus yaiku 99%. Produk kasebut aman, lembut, ora beracun, ora ana sisa, lan ora ngalami kulit. Cocog kanggo disinfeksi ing sembarang kesempatan.

  • Semprot disinfektan alkohol minangka jinis disinfectant sterilization kanthi efisien sing dhuwur kanthi formulasi paten lan teknologi disterisasi profesional, ora ana mambu khusus. Bisa kanthi mateni e. coli, candida albicans, lan staphylococcus aureus, lsp kanthi tingkat sterilisasi 99,9%.

  • 75% sanitizer gel 75% alkohol bebas dirumus khusus karo bahan antibakteri, sing nggawe tangan lan ngresiki kanthi resem.

Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.