Produk Disinfeksi

Produk Disinfeksi bisa nyegah panyebaran patogen, nyegah kedadeyan penyakit epidemi.Second, bisa kanthi efektif nyegah penyakit kasebut ora bisa saya tambah gedhe-gedhe saka patogen liyane, supaya ora nyebabake komplikasi liyane, lan nyegah infeksi silang. Nanging, langkah-langkah disinfeksi mung ora bisa ngetrapake peran lan pentinge, mula kita kudu nggunakake produk disinfeksi kanthi bebarengan, langkah-langkah pengasingan lan operasi aseptik ing karya, mung kanthi cara iki bisa entuk efek kontrol infeksi.
View as  
 
  • Gel Sanitizer Tangan Kita Kanthi Alkohol dirumus khusus kanthi bahan-bahan antibakteri, sing nggawe tangan sampeyan ngresiki kanthi rapi lan disegerake.

  • Luwih apik saka banyu uji 75% sing diprodhuksi saka kain garing iki yaiku kain sing ora dirajut kanthi tahan banter. Lapisan tangan sing kuwat lan tekstur direndhem kanthi etilol 75% etilol (alkohol) kanthi cepet kanggo mateni bakteri lan virus 99,9%. Diuji dermatologis, lembut banget. Wipe tangan iki wis cocog kanggo perjalanan, omah, pesta lan liya-liyane.

  • Penyembur disinfektan alkohol Rechargeabale dirancang dadi piranti elektronik asafty kanthi CE, FC, sertifikasi ROHS, sing partikel atomisasi teka ing 0.3-0.7 μm. Iki minangka desain sing kuat kanggo ngombe cairan disinfector, alkohol lan banyu, kanthi cara nggunakake kreatif, .Ini dispenser penyembur alkohol nglindhungi sampeyan saka gangguan virus. Penyembur disinfektan alkohol Rechargeabale gampang oprate kanthi siji saklar supaya mateni utawa mateni. Sithik, cute lan gampang digawa. Penyembur disinfectant alkohol rechargeabale ngarahake menyang lantai otot kanthi efisien. Nggunakake teknologi disinfeksi alkohol. Penyembur disinfektan alkohol Rechargeabale entuk kapasitas beda tank saka 20 ml nganti 45 ml. Jinis iki nganggo tank 45ml sing ngidini nyemprotake pirang-pirang dina. Diskriminasi disinfektan alkohol Rechargeabale bisa ditrapake ing omah, ruangan, mobil, komersial lan sapiturute. Iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan milih

  • Penyembur disinféktan alkohol dirancang kanggo piranti elektronik asafty kanthi CE, FC, sertifikasi ROHS, sing partikel atomisasi tekan 0.3-0.7 μm. Iki minangka desain sing kuat kanggo ngombe cairan disinfector, alkohol lan banyu, kanthi cara nggunakake kreatif, .Ini dispenser penyembur alkohol nglindhungi sampeyan saka gangguan virus. Penyembur disinfectant alkohol gampang oprate kanthi saklar siji kanggo ngaktifake utawa mateni. Sithik, cute lan gampang digawa. Penyembur disinfektan alkohol listrik nuju lantai otot kanthi efisien. Nggunakake teknologi disinfeksi alkohol. Penyembur disinfektan alkohol listrik beda kapasitas tank saka 20 ml nganti 45 ml. Jinis iki nganggo tank 35ml sing ngidini nyemprotake pirang-pirang dina. Sprayercan disinfektan alkohol bakal ditrapake ing omah, ruangan, mobil, komersial lan sapanunggalane. Iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan milih

  • Virus sing mateni penyemprot disinfeksi alkohol dirancang kanggo mateni viruse kanthi nyemprotake kabut wedhus disinfektan. Jarak semprotan tekan udakara 3 nganti 5 meter., Luwih becik ngresiki udhara sing dibajak dening kabecikan. virus sing mateni penyembur disinfeksi alkohol 3,8kg saben siji, lan ora angel ngganggu. Nalika dikepengini kanthi kekuwatan, virus sing nyemprot disinfeksi disinfeksi alkohol terus-terusan sajrone wolung jam paling ora. virus nyababake disinfeksi penyembur alkohol sing disinfector, alkohol lan banyu sing bisa ditrapake ing omah, mobil, Outdoor lan liya-liyane

  • Penyembur alkohol otomatis listrik dirancang dadi piranti elektronik asafty kanthi CE, FC, sertifikasi ROHS, sing partikel atomisasi teka udakara 0.3-0.7 μm. Iki minangka desain sing kuat kanggo ngombe cairan disinfector, alkohol lan banyu, kanthi cara nggunakake kreatif, .Ini dispenser penyembur alkohol nglindhungi sampeyan saka gangguan virus. Penyembur alkohol otomatis Listrik gampang ditambahi mung sak siji kanggo ngaktifake utawa mateni. Sithik, cute lan gampang digawa. Penyembur alkohol otomatis listrik ngarah menyang lantai otot kanthi efisien. Nggunakake teknologi disinfeksi alkohol. Penyembur alkohol otomatis Listrik entuk macem-macem kapasitas tank saka 20 ml nganti 45 ml. Jinis iki nganggo tank 35ml sing ngidini nyemprotake pirang-pirang dina. Pemanas alkohol otomatis elektrik bakal ditrapake ing njero omah, ruangan, mobil, komersial lan sapiturute. Iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan milih

Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.