Disinfektan Alkohol

View as  
 
  • Semburan Disinfectant Alkohol 75% kanggo bakteri patogen usus, gonorrhoeae supuratif, coli Escherichia, gonorrhoeae putih, ragi patogen, Staphylococcus aureus yaiku 99%. Produk kasebut aman, lembut, ora beracun, ora ana sisa, lan ora ngalami kulit. Cocog kanggo disinfeksi ing sembarang kesempatan.

  • Semprot disinfektan alkohol minangka jinis disinfectant sterilization kanthi efisien sing dhuwur kanthi formulasi paten lan teknologi disterisasi profesional, ora ana mambu khusus. Bisa kanthi mateni e. coli, candida albicans, lan staphylococcus aureus, lsp kanthi tingkat sterilisasi 99,9%.

 1 
Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.