Woh Alkohol

View as  
 
  • Luwih apik saka banyu uji 75% sing diprodhuksi saka kain garing iki yaiku kain sing ora dirajut kanthi tahan banter. Lapisan tangan sing kuwat lan tekstur direndhem kanthi etilol 75% etilol (alkohol) kanthi cepet kanggo mateni bakteri lan virus 99,9%. Diuji dermatologis, lembut banget. Wipe tangan iki wis cocog kanggo perjalanan, omah, pesta lan liya-liyane.

 1 
Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.