75% Wut Weteng Alkohol
  • Air Pro75% Wut Weteng Alkohol
  • Air Pro75% Wut Weteng Alkohol

75% Wut Weteng Alkohol

Luwih apik saka banyu uji 75% sing diprodhuksi saka kain garing iki yaiku kain sing ora dirajut kanthi tahan banter. Lapisan tangan sing kuwat lan tekstur direndhem kanthi etilol 75% etilol (alkohol) kanthi cepet kanggo mateni bakteri lan virus 99,9%. Diuji dermatologis, lembut banget. Wipe tangan iki wis cocog kanggo perjalanan, omah, pesta lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Fitursaka 75% Wut Weteng Alkohol: ditrapake kanggo ngilangke permukaan obyek, bisa digunakake kanggo urip ing omah, disinfeksi resik ing kantor, escherichia coli, staphylococcus aureus, candidaalbicans duwe efek bakterisida.


Advantage saka 75% Wut Weteng Alkohol

1. Wipes udan alkohol yaiku nggunakake banyu RO murni

Banyu ROPure ngetrapake macem-macem proses banyu osmosis sing mbalikke, kesucian bisa dibandhingake karo banyu murni, tanpa polusi lan polusi.


2.Softandhang bahan sing ditenun ora dipasang

Gunakake bahan non-tenunan sing alus lan thickened kualitas, ngilangke resik tanpa sisa.


3. Disinfeksi stensilisasi

Panganggone alkohol wes teles bisa ngilangi Escherichia coliand staphylococcus aureus. Ora agen pendarfluor, ora efek sisih, aman lan aman.



Pangopènan sakasaka 75% Wut Weteng Alkohol

Produk sterilisasi eksternal ora diidini dikonsepake lan diluncurake; gampang siram lan adoh saka sumber-sumberignasi; nggunakake kanthi ati-ati kanggo wong sing alah-alahan karo alkohol; alkohol-wipesare produk nggunakake siji-siji, mangga lebokake ing uwuh sawise digunakake.


Panyimpen sakasaka 75% Wut Weteng Alkohol

Mangga simpen ing papan sing adhem lan garing.


Pengiriman:

Urutan 1.Small: Biasane kita ngirim kanthi cepet kayata DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS utawa Express liyane minangka yourrequest.

2. Urutan gedhe: Dening segara utawa udhara.

3.Sawise barang wis dikirim menyang sampeyan, nganti sampeyan bakal nampa, kita bakal nglacak informasi logistik sing terus sampeyan sambung.

Panas Tags: Paedah Basah Alkohol 75%, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.