3 Topeng Kaca Proteksi Ply Non Woven Disposable
  • Air Pro3 Topeng Kaca Proteksi Ply Non Woven Disposable
  • Air Pro3 Topeng Kaca Proteksi Ply Non Woven Disposable
  • Air Pro3 Topeng Kaca Proteksi Ply Non Woven Disposable
  • Air Pro3 Topeng Kaca Proteksi Ply Non Woven Disposable

3 Topeng Kaca Proteksi Ply Non Woven Disposable

3 Topeng Protektif Ply Non Woven Disposable Cocog banget karo pasuryan bocah. Stripe logam ing sisih ndhuwur topeng bisa dilebokake kanthi bentuk sing beda, saéngga bisa nutupi sisih ngisor saka pasuryan, saka irung menyang rahang kabeh. Lan nganggo jalur logam, bocah-bocah sing nganggo gelas bisa ngindhari kahanan sing ngisin-isini sing gas sampeyan gempur dadi tetes ing gelas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Katrangan 3 Topeng Perlindhungan Proteksi Bahan Ply Non Woven

Jeneng produk

3 Topeng Kaca Proteksi Ply Non Woven Disposable

Ukuran kasedhiya

14,5 x 9.5CM utawa selaras

Werna

Biru Biru, Cartoon Pink

Ketik

Gelung kuping

Fungsi

Perlindhungan saka bledug, kabut, asap, kabus, PM2.5, lsp.

Materi

Nonwoven + Nyawiji klambi

Panganggone

Siji-nggunakake

Wektu timbal

5-7 dina

Standar

GB / T32610-2016

Sertifikat

CEFDA


3 Topeng Kaca Proteksi Ply Non Woven Disposable Features

* Softmaterial menehi sampeyan pengalaman sing narik ati

* Nyaman, ora ana ambune

* Desain pas Formulir

* Fiberglass gratis

* Loops kuping gratis latex

* Ora ngganggu kulit

* Ngidini papan udhara

* Bahan highquality sing efektif kanggo nyaring bledug, asap tangan liya

* Topup Polisi Bahan Bakar Piranti Anti Polusi Kanggo nglindhungi anak



Advantages of 3 Topeng Kaca Proteksi Ply Non Woven Disposable

1. Pabrik sumber daya bukan tenunan lan ngekspor luwih saka sepuluh taun menyang pelanggan global.

2. Material highquality sing efektif kanggo nyaring bledug, asap tangan nomer loro.

3. Topeng pasuryan 1 jutaan sing diasilake saben dina.

4. Inspektur lan tata cara profesional.

5. Penjualan domestik taunan ngluwihi 70 yuta lan dodolan taunan sadurunge luwih saka 20 yuta.

6. Layanan apik-sales.

7. Pangiriman Doorto Door, layanan ekspres.


Attentions:

1. Iki minangka topeng pelindung sing bisa digunakake kanggo bocah-bocah, sing ora bisa sawise ngumbah.

2. 3 Topeng Kaca Proteksi Ply Non Woven Disposable should be kept as flat as possible after using. The nose bridge strip inside the top of mask should not be folded frequently.

3. 3 Topeng Kaca Proteksi Ply Non Woven Disposables should not wear when air and breath is not smooth or sleeping.

4. Anak-anak ing umur telung taun ora dianjurake amarga kapasitas penting, lan kudu digunakake kanthi ati-ati marang wong sing alah karo wong liya.


Panas Tags: Topeng Protektif Ply Non Woven Disposable, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.