3 Topeng Ply

3 Topeng Ply digawe saka kain non-tenunan tanpa lapisan, lapisan disemprotake lapisan tengah, lapisan kain tanpa kain, lapisan irung lan sabuk topeng.
3 Topeng Ply sing cocog kanggo wong lan kesempatan kasebut: Pembersih, Pembina, Petani, Dokter, Siswa. Apik kanggo ngolah kebon, lukisan, konstruksi, kukusalon, panggunaan gigi lan alergen. Cuaca wedhok lan jeron, Langit abu-abu, Cuaca kabut, Musim flu, Cuaca salju, cuaca Salju, Situs bangunan dll.
Mula, nganggo topeng sing nganggo ora mung pangayoman kanggo wong liya, nanging uga ion aprotec kanggo wong liya, sing banget nyuda transmisi virus lan virus
View as  
 
  • Shield Protective Face Shield High-definition anti-kabut pelindung proteksi, lan digunakake digunakake ing bank, personel transportasi, restoran, lan papan umum; Perlindhungan kanthi efektif bisa nyegah pangguna saka pencemar polutan ing pasarean ing saben dinane lan pakaryan. Ing wektu sing padha, produk iki nduweni kinerja anti-kabut sing apik lan menehi visi sing jelas kanggo perawatan. Produk iki diwenehake ing bentuk steril.

  • Topeng Protective Disposable Topeng pas karo pasuryan bocah. Stripe logam ing sisih ndhuwur topeng bisa dilebokake kanthi bentuk sing beda, saéngga bisa nutupi sisih ngisor saka pasuryan, saka irung menyang rahang kabeh. Lan nganggo jalur logam, bocah-bocah sing nganggo gelas bisa ngindhari kahanan sing ngisin-isini sing gas sampeyan gempur dadi tetes ing gelas.

Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.