3 Topeng Ply

3 Topeng Ply digawe saka kain non-tenunan tanpa lapisan, lapisan disemprotake lapisan tengah, lapisan kain tanpa kain, lapisan irung lan sabuk topeng.
3 Topeng Ply sing cocog kanggo wong lan kesempatan kasebut: Pembersih, Pembina, Petani, Dokter, Siswa. Apik kanggo ngolah kebon, lukisan, konstruksi, kukusalon, panggunaan gigi lan alergen. Cuaca wedhok lan jeron, Langit abu-abu, Cuaca kabut, Musim flu, Cuaca salju, cuaca Salju, Situs bangunan dll.
Mula, nganggo topeng sing nganggo ora mung pangayoman kanggo wong liya, nanging uga ion aprotec kanggo wong liya, sing banget nyuda transmisi virus lan virus
View as  
 
  • Anak Protective Disposable 3 Ply Topeng digawe saka kain sing ditiup lan bisa nyegah sampeyan diserang partikel lan bledug, sing bisa nyebabake kamungkinan banget. Ana 5 jinis: putih, biru, putih kanthi 3 macem-macem jinis karakter kartun nyithak. Gambar kasebut pancen lucu supaya bisa narik minat bocah-bocah. Kejabi, materi sing digunakake kanggo nyithak gambar kasebut bisa diowahi. Dadi aman kanggo bocah nyandhang.

  • Profesional Topeng Wajib Ora Ditenunake 3ply sing dirancang kanthi dering kuping lentur, puting kuping sing empuk-empuk ngilangi tekanan menyang kuping. Lapisan lebar lan jero sing digawe saka jaringan rai sing alus, ora ana bahan kimia, ora sopan, ora sopan kulit.Multi-Tujuan: Terus tutuk ditutupi lan dilindhungi polusi, kuman, bahan kimia, cairan lan bledugKondom: Topeng digawe saka kain sing ora dirajut. kanggo gampang napas. Gunakake puteran kuping sing lentur tegese paling cocog.

  • Profesional 3 Ply Face Mask sing dirancang kanthi gelung kuping lentur sing nyenengake, puting kuping sing empuk-empuk ngilangi tekanan menyang kuping. Lapisan lebar lan jero sing digawe saka jaringan rai sing alus, ora ana pewarna, ora ana bahan kimia, alus ing kulit.

  • Keuntungan Perlindhungan Dilarang Non Woven 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa: 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu, bahan anti-alergi, bungkusan kebersihan, ambegan. Ing ngisor iki yaiku babagan Proteksi Non Woven Disposable 3 Ply Masks Kanggo Wong diwasa, muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih lengkap babagan Non Woven Disposable Protective 3 Ply Masks For Dewasa.

  • Keuntungan Proteksi Disposable 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa: 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu ora enak, bahan anti-alergi, bungkusan kebersihan, ambegan. Ing ngisor iki yaiku babagan Disposable Protective 3 Ply Masks For Dewasa, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti babagan Disposable Protective 3 Ply Masks Kanggo Wong diwasa.

  • Keuntungan saka Topeng Perlindhungan sing Disingkirake Kanggo Wong diwasa: 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu ora enak, bahan anti-alergi, bungkus kebersihan, ambegan. Ing ngisor iki yaiku babagan Masker Wajib Disposable, Muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh babagan Masker Wajib Disposable.

Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.