3 Topeng Ply

3 Topeng Ply digawe saka kain non-tenunan tanpa lapisan, lapisan disemprotake lapisan tengah, lapisan kain tanpa kain, lapisan irung lan sabuk topeng.
3 Topeng Ply sing cocog kanggo wong lan kesempatan kasebut: Pembersih, Pembina, Petani, Dokter, Siswa. Apik kanggo ngolah kebon, lukisan, konstruksi, kukusalon, panggunaan gigi lan alergen. Cuaca wedhok lan jeron, Langit abu-abu, Cuaca kabut, Musim flu, Cuaca salju, cuaca Salju, Situs bangunan dll.
Mula, nganggo topeng sing nganggo ora mung pangayoman kanggo wong liya, nanging uga ion aprotec kanggo wong liya, sing banget nyuda transmisi virus lan virus
View as  
 
  • Profesional topeng topeng sing bisa dileungake kanthi ngrancang kuping lentur sing nyenengake, puting kuping sing lembut banget ngilangi tekanan menyang kuping. Lapisan lebar lan jero sing digawe saka jaringan rai sing alus, ora ana bahan kimia, ora sopan, ora sopan kulit.Multi-Tujuan: Terus tutuk ditutupi lan dilindhungi polusi, kuman, bahan kimia, cairan lan bledugKondom: Topeng digawe saka kain sing ora dirajut. kanggo gampang napas. Gunakake puteran kuping sing lentur tegese paling cocog.

  • Topeng Protective Disposable digawe saka kain sing dicairkan lan bisa nyegah sampeyan diserang partikel lan bledug, sing bisa nyebabake mudhun banget. Ana 5 jinis: putih, biru, putih kanthi 3 macem-macem jinis karakter kartun nyithak. Gambar kasebut pancen lucu supaya bisa narik minat bocah-bocah. Kejabi, materi sing digunakake kanggo nyithak gambar kasebut bisa diowahi. Dadi aman kanggo bocah nyandhang.

  • 3 Topeng Protektif Ply Non Woven Disposable Cocog banget karo pasuryan bocah. Stripe logam ing sisih ndhuwur topeng bisa dilebokake kanthi bentuk sing beda, saéngga bisa nutupi sisih ngisor saka pasuryan, saka irung menyang rahang kabeh. Lan nganggo jalur logam, bocah-bocah sing nganggo gelas bisa ngindhari kahanan sing ngisin-isini sing gas sampeyan gempur dadi tetes ing gelas.

  • Perlindhungan Proteksi 3 Topeng Ply Anak sing pas karo pasuryan bocah. Stripe logam ing sisih ndhuwur topeng bisa dilebokake kanthi bentuk sing beda, saéngga bisa nutupi sisih ngisor saka pasuryan, saka irung menyang rahang kabeh. Lan nganggo jalur logam, bocah-bocah sing nganggo gelas bisa ngindhari kahanan sing ngisin-isini sing gas sampeyan gempur dadi tetes ing gelas.

  • Topeng Protective Disposable With Box digawe saka kain sing ditiup lan bisa nyegah sampeyan diserang partikel lan bledug, sing bisa nyebabake mudhun banget. Ana 5 jinis: putih, biru, putih kanthi 3 macem-macem jinis karakter kartun nyithak. Gambar kasebut pancen lucu supaya bisa narik minat bocah-bocah. Kejabi, materi sing digunakake kanggo nyithak gambar kasebut bisa diowahi. Dadi aman kanggo bocah nyandhang.

  • Topeng Perlindhungan Perlindhungan Non-Loven sing Ora Gawe Bunder digawe saka kain sing dicairkan lan bisa nyegah sampeyan diserang partikel lan bledug, lan bakal nyebabake kamungkinan banget. Ana 5 jinis: putih, biru, putih kanthi 3 macem-macem jinis karakter kartun nyithak. Gambar kasebut pancen lucu supaya bisa narik minat bocah-bocah. Kejabi, materi sing digunakake kanggo nyithak gambar kasebut bisa diowahi. Dadi aman kanggo bocah nyandhang.

Grosir {tembung kunci} digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita dijenengi Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd yaiku salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing cocog nduweni sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya kita duwe. Kita uga bisa nyedhiyakake dhaptar rega.